Inbreng kleding

Inbreng kleding en voorwaarden

Wij hanteren de volgende regels/uitgangspunten: 

  • no vintage phobia neemt kleding in van particulieren en winkels. De kleding en de accessoires kunnen worden gebracht tijdens de openingstijden en op afspraak. Wij streven ernaar de kleding direct te bekijken en de stukken te selecteren die geschikt zijn voor verkoop en nemen alleen merkkleding uit het midden en hoog segment in (geen huismerken zoals Hema, C&A etc.). Kijk onder aan de site bij Laatste Nieuws bij het kopje Merken voor een lijst met Merken die graag worden ingenomen. De kleding moet onbeschadigd, schoon en (bij voorkeur) gestreken aangeleverd worden. no vintage phobia bepaalt de verkoopprijs waarvoor het stuk wordt aangeboden. Speciale wensen over de prijs zijn uiteraard bespreekbaar. 
  • De verkoop geschiedt op basis van “verkoop in consignatie”. De kleding blijft daarbij eigendom van de inbrenger tot het moment van verkoop. Bij verkoop krijg je 40% (was 44% tot 2022) van de verkoopprijs. De opbrengst kan worden opgehaald of worden overgemaakt op een bankrekening per kwartaal. LET OP: Vanaf 2020 geldt voor inbreng van fast fashion (kleding van grote ketens als Zara, Mango, H&m etc.) en vintage kleding een aangepast percentage, namelijk 30%.  Dit geldt voor de vanaf 2020 ingebrachte items. 
  • Ingebrachte kleding wordt gedurende een termijn van 6 maanden aangeboden. no vintage phobia kan de prijs van een stuk na verloop van tijd wijzigen om de verkoop extra te stimuleren. Na de periode van 6 maanden kan de kleding worden opgehaald. U kunt er ook voor kiezen om deze kleding niet op te halen maar deze via no vintage phobia aan een goed doel te schenken. Altijd zal hier eerst persoonlijk contact over zijn. 
  • De kleding hangt bij no vintage phobia op uw eigen risico. no vintage phobia kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor beschadigde of gestolen kledingstukken. De kleding is dan ook niet verzekerd tegen schade of diefstal. 
  • no vintage phobia zal zich te allen tijde inzetten om de ingebrachte kleding goed te beheren als ware zij van haarzelf. 
  • Uitbetaling geschiedt alleen als een stuk daadwerkelijk verkocht is.
  • Middels opname in het klantenbestand en inbreng van kledingstukken verklaart elke inbrenger zich akkoord met bovenstaande werkwijze en voorwaarden van no vintage phobia.

Style Coaching by Mirjam Hamming

Hey! 
Mijn naam is Mirjam. Style coach & founder Smart Wardrobe. Afgelopen vijf jaar heb ik ruim 2.000 mensen zowel offline als online mogen helpen met het (her)ontdekken van hun eigen stijl. Wat mij betreft niets mooiers dan jou helpen met een dosis zelfvertrouwen kleding te kiezen en te dragen waar je je zo waanzinnig goed invoelt. Je eigen stijl zodanig (her)kennen dat je voortaan blij voor die kast staat. Want hé, geen twijfel over mogelijk, die is gevuld met kleren die helemaal JIJ zijn en waar JIJ vol zelfvertrouwen de deur mee uit loopt.

Mirjam & No Vintage Phobia werken al heel wat jaren samen. 
No Vintage Phobia is voor Mirjam als duurzame stijlcoach dé ideale plek om haar klanten de schoonheid van 2de hands te laten ervaren.
Tijdens deze sessies helpt ze de klant haar eigen unieke kledingstijl te ontdekken. Denk aan meest geschikte pasvormen, kleuren en materiaal keuzes. 
Zodra ze dat scherp hebben, duikt ze samen met de klant de collectie van No Vintage Phobia in om te laten zien welke kleding bij de klant haar (nieuwe) stijl past. Dé ideale manier voor Mirjam om de klant direct te laten voelen en zien wat werkt en niet werkt voor haar. 

Ben jij zoekende naar je eigen kledingstijl. Struggle je dagelijks met wat je aan moet trekken. Boek dan een 1-op-1 stijlsessie met Stijlcoach Mirjam bij No Vintage Phobia. 
Prijs 379 euro (incl. Btw). Leuk weetje: kom je samen met een vriendin, moeder, zus of buurvrouw, dan betaal je p.p. 297 euro (incl. btw).